sv
en

Ulrika Johansson Ståhl ny VD för Lammhults Möbel AB

Jag är glad att kunna meddela att Ulrika Johansson Ståhl blir ny VD för Lammhults Möbel från och med dagens datum. Ulrika är idag Marknadschef inom bolaget.

Ulrika har en lång och gedigen erfarenhet från branschen och Lammhults Möbel bakom sig. 1998 startade hon inom bolaget som marknadskommunikatör, och Ulrika har under åren 2006-2008 och från 2012 fram tills nu haft rollen som Marknadschef. Under åren 2009-2012 hade Ulrika även ett ansvar som Kommunikationschef inom koncernbolaget Lammhults Design Group.

Jag är säker på att Ulrika, tillsammans med det starka ledningsteam och den fantastiska och kompetenta personal som finns inom Lammhults Möbel, kommer kunna utveckla bolaget vidare och leda Lammhults till nya framgångar.

Vi önskar Ulrika lycka till i sin nya position!

Lammhult 2017.03.15


Fredrik Asplund
CEO