Personporträtt av Sofia Svensson i Affärsvärlden

I Affärsvärlden den 9 maj skildras Lammhults Design Groups vd Sofia Svensson i en intervju om resan mot rollen som börs-vd och uppgiften att ta bolaget till nya höjder. Sofias bakgrund som elitsimmare och hennes affärsmässiga driv får sätta tydlig prägel på intervjun, som på sinnrikt vis fått rubriken ”Simmar inte lugnt”.

”Ett av våra två affärsområden är för sonen i skolbiblioteket, det andra för hans mamma i
styrelserummet.”

– Sofias beskrivning av Library Interiors och Office Interiors får inleda intervjun, som därefter fokuserar på vägen mot tillväxt, stegen som tog henne till Lammhults Design Group, och hur stor skillnaden faktiskt är mellan premiumdesign i länder som Sverige, Norge och Tyskland.

Hela intervjun går att läsa här (bakom betalvägg).