Design i arbete stärker varumärket

Ragnars är ett av 2016 års förvärv. Företagets historia går tillbaka till 1950-talet, men det var i början av 2000-talet med lanseringen av serien Ragnars.Work som varumärket tog form och position. Förutom kollektionen med egendesignade möbler, samarbetar Ragnars i olika konstellationer med designers och arkitekter.

Bolagets unika kompetens ligger i kombinationen av lokal förankring, hantverkskunnande och de senaste tekniska framstegen. VD Johan Ragnar uppdaterar oss med de viktigaste händelserna 2016.

2016 Års produktnyhet?

Choices, en ny förvaringsserie utvecklad för aktivitetsbaserade kontor. En väldigt flexibel lösning där man kan kombinera former och material i unika konstellationer. Designen är ett samarbete med Metropolis arkitektur & design, Kari Ihle och Lena Axelsson.

Årets projekt 2016?

Convendum i Stockholm. Ett femstjärnigt kontorshotell med kändistätt klientel.

Årets marknadsframgång 2016?

Alla nya viktiga kontakter och vänner vi möter i och med att vi har blivit en del av Lammhults Design Group.

Årets utmaning 2016?

Att bli mer tydliga och synliga.

Vi är glada och stolta över att bli en del av Lammhults Design Group. Vi ser att vi kan tillföra koncernen mycket inom vårt område, samtidigt som vi får tillgång till koncernens breda erfarenhet och expertis, vilket kommer inspirera och stötta oss i den fortsatta utvecklingen av vårt företag.

Johan Ragnar, VD Ragnars

Fakta RAGNARS