Designmöbler för inspirerande arbetsplatser

Senab Eikeland är en av Norges ledande återförsäljare av inredning för kontor och offentlig miljö. De finns i Stavanger, Arendal, Bergen, Bodø, Gjøvik, Haugesund, Kristiansand, Oslo och Tønsberg. I sortimentet finns fyra av Lammhults Design Groups varumärken: Abstracta, Fora Form, Ire och Lammhults Möbel.

Återförsäljare: Senab Eikeland

Senab Eikeland tar den fysiska arbetsplatsen på största allvar och har som vision att skapa inspirerande miljöer på jobbet. Martin Kamp är säljchef och berättar om hur möbler från Lammhults Design Groups varumärken stärker Senab Eikelands erbjudande.

”Fora Form har varit en av våra viktigaste leverantörer ända sedan vi inledde ett nära samarbete i slutet av 1990-talet. Snabb uppföljning, lättarbetade skissverktyg, kunnig personal och en hög grad av flexibilitet är egenskaper som vi uppskattar i vår säljvardag. I grunden är det bra produkter och många nyheter som passar in i våra projekt som är avgörande och där levererar Fora Form och Lammhults Design Groups andra varumärken alltid.”

Lammhults Design Group bidrar till att vi kan leva upp till vårt motto att vara offensiva, skickliga och stolta.

Senab Eikeland har jobbat med Lammhults Möbel i cirka tio år och på senare år har Abstracta vuxit från en liten nischleverantör till en betydande del av erbjudandet.

”Det är varumärken som står för kvalitet och god design. Med sina senaste produktlanseringar kommer Lammhults utan tvivel förstärka sin position hos oss. I akustiksegmenet är Abstracta antagligen vår största leverantör. Nyligen har vi dessutom tagit in Ire i sortimentet och jag ser stor potential i deras sittmöbler. ” Med sitt breda sortiment av designmöbler och kunskap om inredning och arkitektur är Lammhults Design Group en nyckelleverantör och en trygghet i kund- och arkitektrelationer för Senab Eikeland.