Office interiors

Vad affärsområdet gör och dess organisation

Inom affärsområdet Office Interiors erbjuder koncernens bolag skandinavisk design, pålitlig kvalitet genom en stor bredd av produkter och unika lösningar för offentliga miljöer med huvudfokus på kontorsmiljöer. Flexibla och hållbara inredningslösningar och innovativa akustikprodukter är exempel på produkter som vi ser efterfrågas allt mer utifrån växande trender som öppna planlösningar, ökad resursdelning och behovet av sociala mötesplatser med mångsidiga arbetsytor.

I varumärkesportföljen för Office Interiors finns Abstracta, Fora Form, Lammhults Möbel, Morgana och Ragnars.

Kunder

Inom offentlig miljö arbetar affärsområdet främst via arkitekter och inredare i föreskrivande led. Återförsäljarna utgör en viktig del i försäljningsprocessen fram till slutkund, som vanligtvis utgörs av företag, myndigheter och organisationer.

 • www.lammhults.se

  Svensk möbelhistoria med världsrykte. Kontinuitet är ett nyckelord i Lammhults Möbels historia. Från 1940-talet in i våra dagar har långsiktiga designsamarbeten skapat såväl storsäljande möbelikoner som en effektiv tillverkning.

 • www.abstracta.se

  Design för bättre ljudlandskap och möten. Behovet av god akustik på kontor och i offentliga miljöer har växt med dagens öppna kontorslandskap och många ljudkällor. Abstracta är expert på området och sammanför ljudabsorbenter med tilltalande design och innovativa möteslösningar med skrivtavlor.

 • www.foraform.no

  Skandinavisk design skapar värdefulla möten. Norska Fora Form är med sin höga ambitionsnivå i designen, samt specialkunskap om mötesplatsen en av Skandinaviens ledande möbelleverantörer. Inriktningen mot möten har gett en egen position och ett starkt varumärke.

 • www.ragnars.se

  Designade kontorsmöbler till den offentliga marknaden. Ragnars är ett svenskt möbelföretag vars rötter går tillbaka till 1950-talet. Varumärket Ragnars föddes 2001 och man producerar idag möbler i egen design samt i samarbete med arkitekter och designers. Huvudmarknad är Sverige, större exportmarknader Norge, Danmark samt Tyskland.

 • www.morgana.se

  Morgana utvecklar flexibla lösningar för kontor och offentliga miljöer. Ambitionen är att erbjuda en inredningsmöjlighet, inte en produkt. Därför kombinerar Morgana kunskaperna inom rumsgestaltning och tillverkningsteknik med innovativa lösningar och smidig kommunikation. Sortimentet består av glaspartier, möbler och ljudabsorbenter. Därutöver har man ett stort kunnande då det kommer till specialtillverkade inredningar.