sv
en

Lammhults Design Group

Lammhults Design Group skapar positiva upplevelser genom moderna inredningar för en global publik. Kundinsikt, innovation, design management, hållbarhet och starka varumärken är grunden i vår verksamhet.

Vi utvecklar produkter i samarbete med flera av marknadens främsta formgivare. Koncernen bedriver verksamhet inom följande områden: design, utveckling och försäljning av produkter för inredning av offentliga miljöer, hem och kontor.

Verksamheterna är organiserade i två affärsområden: Office & Home Interiors som utvecklar och marknadsför produkter för såväl inredningar till offentliga miljöer som hemmiljöer och Public Interiors som utvecklar, marknadsför och säljer inredningar och produktlösningar för offentlig konsumtion.

Office & Home interiors

Möbler och inredningar med höga designvärden och starka varumärken som står sig både i Skandinavien och internationellt. Bolagen inom affärsområde Office & Home Interiors utvecklar och marknadsför produkter för både offentliga miljöer och hemmet.

 • Nettoomsättning

  SEK 520.4 miljoner (383.5)

 • Rörelseresultat

  SEK 36.9 miljoner (17.2)

63 %

Andel av verksamheten

Varumärken

Public interiors

Dagens bibliotek och andra offentliga mötesplatser ställer nya krav på inredning och design. Inom affärsområde Public Interiors finns stor kunskap om utvecklingen av offentliga miljöer och en specialistkompetens i att utforma anpassade lösningar.

 • Nettoomsättning

  SEK 244.8 miljoner (237.0)

 • Rörelseresultat

  SEK 23.8 miljoner (20.3)

37 %

Andel av verksamheten

Varumärken