Pressmeddelande - 02.02.2024

Lammhults Design Group AB (publ) rekryterar Beatrice Kortner Henriksson som ny Chief Strategy Officer (CSO)

Beatrice Kortner Henriksson har en lång och bred erfarenhet av företagande, affärsutveckling och digitalisering. Hon har drivit egna företag – från management consulting till produktion av ytterdörrar - och varit VD för Svenska Fönster AB som ingår i den danska koncernen Dovista, där hon efter några år blev ansvarig för samtliga svenska verksamheter och ingick även i koncernledningen i Danmark. Därutöver har Beatrice en gedigen branscherfarenhet genom sitt tidigare engagemang som styrelseledamot för TMF samt sitt nuvarande styrelseuppdrag inom Sunparadise Group AG. 

”Vi är mycket glada över att Beatrice nu blir en del av Lammhults Design Group. Syftet med denna rekrytering är att säkra resurser och kompetens i genomförandet av den förändringsprocess som vi har framför oss mot de strategiska målen för koncernen, och Beatrice kommer med sin erfarenhet, kompetens och personliga egenskaper ha en viktig roll i denna process”, säger Susanna Hilleskog, VD och koncernchef i Lammhults Design Group. 

Beatrice Kortner Henriksson tillträder den 5 februari 2024. Befattningen ingår i koncernledningen och rapporterar till VD och koncernchef för Lammhults Design Group. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:  

Susanna Hilleskog, VD och koncernchef, telefon +46 709 55 13 37