Pressmeddelande - 18.12.2023

Lammhults Design Group AB (publ) rekryterar Heidi Niss som ny VD till Fora Form AS

Heidi Niss kommer närmast från rollen som försäljningsdirektör för Vitra Scandinavia AS, med ansvar för försäljning och marknadsutveckling inom kontrakts- och retailmarknaden. Heidi Niss har en lång och gedigen erfarenhet från den nordiska möbel- och inredningsbranschen.

”Vi är väldigt glada över att få välkomna Heidi till Fora Form och Lammhults Design Group. Med sin mångåriga erfarenhet inom försäljning, marknadsföring, designprocesser och ledarskap, ett brett nätverk och inte minst personliga egenskaper, kommer Heidi att ha en viktig roll i vår framtida resa både för Fora Form och som en resurs i koncernledningen för Lammhults Design Group”, säger Susanna Hilleskog, VD och koncernchef.

Heidi Niss tillträder rollen som VD för Fora Form AS senast den 1 april 2024. Befattningen ingår i koncernledningen och rapporterar till VD och koncernchef för Lammhults Design Group. Heidi Niss efterträder Thomas Haram, som lämnade Fora Form den 30 november för nya utmaningar utanför koncernen och branschen. Nuvarande CFO för Fora Form, Michele Tharaldsen Hoggen, är sedan den 1 december utsedd till tillförordnad VD för Fora Form AS och platschef för Fora Form i Örsta fram till att Heidi Niss tillträder rollen som ny VD.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Susanna Hilleskog, VD och koncernchef, telefon +46 709 55 13 37